Full-service influencer marketing agency

Who we are

Social Friendz is een full-service influencer platform & marketing agency. Wij hebben een uniek influencer platform waar influencers zich kunnen registreren en hun profiel kunnen aanbieden, daarbij kunnen bedrijven campagnes plaatsen, influencers zoeken, filteren en contacteren. Daarnaast creëren, ontwikkelen en verzorgen wij ook influencer campagnes die volledig zijn afgestemd op jouw doelen en doelgroepen. Wij beheren een groot netwerk van nano-, micro- en macro influencers. Tevens vertegenwoordigen wij ervaren talenten die elk hun eigen manier hebben om hun creativiteit op social media te uiten. Onze missie is om persoonlijke connecties op te bouwen met merken en influencers. Dit doen wij door in te spelen op niche targeting en op maat gemaakte influencer campagnes te verzorgen. Daarnaast wilt Social Friendz influencer marketing toegankelijker maken door kennis te delen, bijvoorbeeld middels onze in-house expertise, onze socialmediakanalen en blogs.

Influencers kunnen hun Social Media profiel aanbieden en daarbij kunnen bedrijven campagnes plaatsen, influencers zoeken, filteren en contacteren.

Met behulp van onze expertise en ons netwerk van duizenden influencers ontwikkelen en voeren we influencercampagnes van begin tot eind uit.

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit foto of video’s toe van onze creators die u als bedrijf kunt gebruiken voor eigen Social Media kanalen of advertentie doeleinden.

Met deze extra service bundelen we onze krachten met influencers waarmee we vaak samenwerken. Merken kunnen ervoor kiezen om een creator met een nichedoelgroep los te boeken.

Wij helpen bedrijven om hun kennis te verbreden op het gebied van social media. We kijken specifiek naar de contentstrategie van het merk en geven naar aanleiding daarvan adviezen.

Het is mogelijk om het beheer van socialmediakanalen bij ons uit te besteden. Wij beschikken over de tijd, kennis en capaciteit om de online aanwezigheid van merken te vergroten.

Wij denken met bedrijven mee om hun doelstellingen te realiseren middels de inzet van influencer events.

Wij zijn er voor je als het gaat om videocontent. Onze video editors en in-house content creators kunnen videocontentformats voor diverse socialmediakanalen uitwerken.

Previous work

Bekijk alle cases

In het nieuws

Algemeen Dagblad

Een groot koffiebedrijf, een sieraden- of opticiënketen. Tientallen bedrijven zetten een van de honderd influencers van Tycho van der Waall in. ,,Je hoeft echt niet per se jong te zijn, ik heb er genoeg moeders en oma’s bij zitten.”

Eindhovens Dagblad

,,Influen­cing is een vorm van reclame die de reclame­spots op radio en tv verdringt omdat het veel effectie­ver is”

BNDeStem

Je moet heel open en eerlijk zijn en alles willen delen met andere mensen. En positief ingesteld zijn, want negativiteit werkt niet. En je moet ook wel achter het product staan dat je aanprijst.

Let’s collab

Wil je weten wat Social Friendz voor jouw merk kan betekenen? We zijn altijd enthousiast over nieuwe projecten. Neem gerust contact met ons op & say hi!