Services

What we do

Social Friendz helpt merken bij het bereiken van doelgroepen middels de kracht van influencers. Ons team, bestaande uit talentmanagers, creatives, video editors, socialmediaspecialisten en content creators, kent de online wereld door en door, waardoor wij merken kunnen adviseren over de inzet van influencers met een gegarandeerde impact. Op basis van jouw merkdoelen geven we vorm aan de optimale strategie die bij je past. Dit kan in combinatie met onze aansluitende services, zoals workshops, socialmediabeheer, events en videoproducties.

We kijken altijd naar de doelen die een merk stelt aan een campagne. We maken resultaten meetbaar met realistische KPI’s, zodat klanten weten wat ze kunnen verwachten.

We hechten veel waarde aan de echtheid en de kwaliteit van influencers waarmee we samenwerken. Niet alleen letten we op de match die de influencer in kwestie heeft met het merk, ook controleren we het engagement, de demografische statistieken en bereikcijfers.

We verzorgen en ontzorgen. Na een eerste gesprek wordt een klant zo veel mogelijk ontzien van vragen, to do’s en informatie. We take care of it!

Zowel bij bedrijven als influencers staat persoonlijk contact voorop. Klanten kunnen rekenen op een vaste contactpersoon en snelle communicatie. We doen wat we beloven is een van onze belangrijkste kernwaarden.

Exposure op social media moet voor elk merk toegankelijk zijn. Daarom werken we voor iedereen, groot of klein, en binnen elk budget een op maat gemaakte campagne uit.

Influencer campagnes

Influencer campagnes zijn geschikt om je doelgroep online te bereiken. Bij elk merk past een influencer en wij weten ze altijd te vinden. We beschikken over een eigen database, waarin duizenden content creators ingeschreven staan. Zo weten we precies wie de perfecte match is met jouw brand. We werken influencer campagnes van A tot Z uit: van strategie, influencerselectie en budgetbeheer tot campagnemonitoring, rapportage en dagelijks contact met influencers en klanten.

Talent management

Niet alleen koppelen we influencers aan merken, ook bouwen we ook een extra speciale band op met onze talenten, die wij ook wel onze ‘Special Friendz’ noemen. Onze talenten zijn gespecialiseerd binnen hun eigen niche en weten als geen ander hoe zij met contentcreatie en storytelling hun following kunnen bereiken. Wij vertegenwoordigen diverse talenten, zodat zij zich volledig kunnen richten op het creatieve gedeelte, terwijl wij hen ondersteunen op zakelijk vlak. Bedrijven kunnen naast influencer campagnes ervoor kiezen om een of meerdere talent(en) in te zetten voor een samenwerking op social media.

Social workshops

Hoe maak je een TikTok-video? Hoe verhoog je je engagement? Wij weten alles van social media en delen die kennis graag met jouw bedrijf. We stellen gepersonaliseerde workshops samen op basis van vraagstukken en praktijkvoorbeelden. We regelen een locatie, geven je tips & tricks en sturen na afloop een handboek toe voor intern gebruik.

Socialmediabeheer

De ervaring leert dat veel bedrijven een gebrek aan tijd, kennis of capaciteit hebben om hun socialmediakanalen te beheren. Wij helpen graag jouw business op social media te vergroten en daarom nemen wij jou ‘everything social’ uit handen. Dankzij de uiteenlopende expertises die we zelf in huis hebben, weten we precies wat er nodig is om de mogelijkheden van diverse social mediakanalen optimaal te benutten.

Influencer events

Wij nemen de gehele organisatie van influencer events uit handen. Wij regelen de locatie, nodigen de influencers uit en zorgen ervoor dat er toffe content wordt vastgelegd. Door met veel enthousiasme en creativiteit te werk te gaan, maken wij elk event uniek. Influencer events leveren een bijdrage aan brand exposure en het creëren van relaties met influencers, waardoor zij meer betrokken zijn met jouw merk.

Videoproducties

Door videoproducties te combineren met influencers, zijn we in staat om jouw contentcreatie naar een hoger niveau te tillen. Van een TikTok-video tot een Instagram-serie, we bedenken, filmen, regisseren en editen videoproducties in verschillende formats.

Let’s collab!

Heb je een vraag over een van onze services of lijkt het je leuk om een toffe samenwerking op te zetten? Neem gerust contact met ons op & say hi! 

We want to collab