Full-service influencer platform & marketing agency

What we do

Social Friendz is een full-service influencer platform & marketing agency. Wij zetten toffe samenwerkingen op tussen merken en influencers. We hebben een eigen community van content creators, storytellers en vloggers. We werken samen met influencers op alle niveau’s: van nano’s en micro’s tot macro’s en mega’s.

Het maakt ons niet uit hoe groot je following is, wij kijken naar de betrokkenheid en interactie die je met je volgers hebt. Bij ons staat een persoonlijke aanpak voorop, wat betekent dat we je beter willen leren kennen, je verder willen helpen ontwikkelen op social media en regelmatig leuke samenwerkingen met je willen opzetten.

Als influencer kun je je gratis aanmelden op ons influencer platform. Hier werk je samen met veel verschillende (inter)nationale merken, kun je chatten met merken, voorstellen doen en onderhandelen met merken. Daarnaast heb je alles overzichtelijk in jouw eigen account en zijn uitbetalingen met één druk op de knop geregeld!

Wil je deel uitmaken van ons netwerk en op de hoogte blijven van leuke samenwerkingen? We zijn op zoek naar content creators om mee samen te werken aan onze campagnes binnen diverse categorieën, zoals family, fashion, travel en sport.

Lijkt het je leuk om meer te doen met Social Friendz? We vertegenwoordigen en begeleiden je graag bij je carrière op social media. Zo kun jij je richten op het creatieve gedeelte, terwijl wij de zakelijke kant regelen.

Connect met grote merken

Bekijk alle brands

Deze creators gingen je voor

@juliajohannadebruin

Bekijk alle creators

@lunaduindam

@ambervgxx