Xenos

Social Friendz beheert vanaf de start het YouTube- en TikTok-kanaal van Xenos. Voor deze kanalen creëeren onze creators video’s, waarbij Social Friendz het creatieve concept en de edit zelf voor rekening neemt. We kijken per periode naar de trends en bedenken hier mooie matches bij voor Xenos. Met de content inspireert Xenos haar fans door middel van prachtige tafelsettings, heerlijke recepten en handige DIY’s!

Het YouTube-kanaal van Xenos is binnen een jaar tijd met 5 duizend abonnees gegroeid. De video’s behalen gemiddeld 1 tot 6 duizend weergaven. Sinds begin dit jaar hebben we ook de creatieve videoproductie voor het TikTok-kanaal in ons beheer. Het account is in het eerste kwartaal gegroeid naar 700+ volgers en 3.199 likes. In het tweede kwartaal steeg dit door naar 1.700+ volgers en 12.8 duizend likes. De best scorende video op TikTok heeft maar liefst 140.000 views.

Back to other cases

Get in touch!

Heb je vragen over onze samenwerking met Xenos of wil je samen een toffe samenwerking opzetten? Neem gerust contact met ons op & say hi! 

[contact-form-7 id=”296″ title=”Aanmeld formulier via werk (cases)”]