Join us

Influencer campagnes

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe influencers voor samenwerkingen in diverse niches. Ben je benieuwd wat onze merken voor jou kunnen betekenen? Door je bij ons aan te melden, kom je in onze database te staan en kunnen wij direct contact met je opnemen zodra wij een campagne hebben die met jouw interesses matcht.

Voorwaarden om je bij ons aan te melden:

Je hebt minimaal 10.000 volgers.

Je hebt veel interactie met je volgers. Om in aanmerking te komen met onze samenwerkingen dien je een minimale engagement rate van 3% te hebben.

Je hebt geen volgers gekocht.

Je post regelmatig op je socialmediakanalen.

Je hebt niet alleen een grote passie voor social media, maar ook voor het onderwerp waarop jij je focust.

Je werkt samen met merken gebaseerd op jouw passie en interesses en vertelt echte verhalen aan je volgers.

Talent management

Sta jij al ingeschreven in onze database, maar lijkt het je leuk om meer met ons te doen? Word onze Special Friend! Door je bij ons management aan te sluiten, werken we samen aan de groei van jouw socialmediakanalen, nemen we alles uit handen bij samenwerkingen en regelen wij alles op zakelijk vlak voor je. Zo kun jij je focussen op het maken van content!

Je gaat meer verdienen aan de content die jij maakt en krijgt meer samenwerkingen, doordat wij je pro-actief voorstellen aan merken waar je nog niet eerder mee gewerkt hebt.

Je komt als eerste in aanmerking met de merken waarmee wij samenwerken. Daarnaast zetten we samenwerkingen in gang met merken waarmee jij zelf een leuke match ziet.

We zetten campagnes voor je op en werken dit van A tot Z uit. Dit scheelt voor jou veel tijd.

Je hoeft nooit meer na te denken over facturen, want dat doen wij voor jou.

We denken graag met je mee hoe je je socialmediakanalen nog verder kunt laten groeien. We hebben in-house expertise op diverse kanalen.

Let’s collab!

Heb jij een vraag over onze services? Ask away!