Vakantiepark Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard opende haar deuren op 1 juli 2021. Om de opening van het park onder de aandacht te brengen bij de doelgroep, hebben we een mix van Instagram-influencers en YouTube-influencers ingezet die gedurende drie flights content plaatsten voor het park. Al vóór de opening van het park gingen we van start met de campagne. De influencers waanden zich alvast helemaal in de sferen met een heus voorpretpakket en telden samen met hun gezin af tot de vakantie.

In de zomer was het dan zover: de influencers gingen overnachten bij Vakantiepark Molenwaard! Ze legden hun verblijf vast middels videocontent in de vorm van Reels-video’s en vlogs. Deze campagne is een mooi voorbeeld dat je met nano- en micro-influencers ook een enorm bereik kunt genereren – we hebben maar liefst 1,5 miljoen mensen bereikt! Dat de influencers razend enthousiast waren over de campagne, blijkt uit hun extra motivatie en inzet om 90% aan extra, gratis, earned content te plaatsen.

Influencers: 13
Bereik: 1.503.300+
Weergaven: 1.695.900+
Interacties: 23.700+
Engagement: 5%
Earned media: 90%

Back to other cases

Get in touch!

Heb je vragen over onze campagne voor Vakantiepark Molenwaard of wil je samen een toffe samenwerking opzetten? Neem gerust contact met ons op & say hi! 

[contact-form-7 id=”296″ title=”Aanmeld formulier via werk (cases)”]